Du er her: Forside Tekstbase Kogebog (1616) Kogebog (1616), Side: 79 (bl. e8r i forlægget)

Tekstbase - kontekst

Du er på side 79 af 80 sider (Side bl. e8r i forlægget)

Document Buttons
  • oc indsyltet at henlegge. 19.
  • Leffuerpølse. 20.
  • B[r]advurst. 21
  • Lax at spege. 22.
  • Krafft Høns. 23.
  • Smør at foruare Aaret igiennem/ at det ey bliffuer harskt. 24.
  • Mosz til steeg/ snart. 25
  • En god Suppe. 26.
  • Røde Beder at salte. 27.
  • Lutendranck at giøre. 28.
  • Huid Miød at giøre. 29.
  • Honning at klare. 30.
  • Paasteeg aff vnge Høns/ Aggerhøns/ Duer/ etc. 32.
  • Vandsuppe. 33.
  • Fersk Lammekiød. 34.
  • Høns met saad. 35.
  • Meelvelling. 36.
  • Pølse aff Lammeleffuer/ met Hinden om. 37.
  • Eg at koge. 38.
  • Lang huid Kaal. 39.
  • Melck. 40.
  • Eble met Eg. 41.
  • Eblegrød. 42.
  • Fersk Gedde. 43. 50 [5]3.
  • Gedepølse. 44.
  • Kaal at sylte. 45.
  • Spege Skincker. 46.
  • Knapvurst. 47.
  • Spidfisk. 48.
  • Klotzer. 49
  • Karper vdi Nellicken Saad. 51.
  • Hackede Fisk. 54.
  • Pølse aff Fisk. 55.
  • Paasteeg aff Fisk. 56.
  • Rehemosz aff Fisk. 57.
  • Mosz aff ferske Gedde. 58.
  • Figen at steege. 59.
  • Eblemosz. 60.
  • Pæremosz. 61. 66.
  • Mosz aff Peberkage. 62.
  • Mosz aff Øel. 63.
  • Mosz aff Erter. 64.
  • Mosz aff sure Kirsebær. 65.
  • Eble i smør at bage. 67.
  • Krebs at koge. 68.
  • Fersk Fisk/ vnge Høns eller Fule/ at siude i vrter. 69.
  • Spinat paa Vngerske. 70.
  • Zibebe at koge. 71.
  • Martzipan. 72.
  • Mosz aff Peberkage. 73
  • Mosz aff Rijsz. 74.
  • Confect aff Hyldeblomster. 75.
  • Mosz aff Eg. 76.
  • Egost. 77.